Persondatapolitik

 

 

GENERELT

Politikken her omhandler behandlingen af personoplysninger og beskriver, hvordan FodBixen.dk (cvr-nr: 44159686) eventuelt modtager og behandler oplysninger om dig.

Politikken gælder for personoplysninger, som du har givet FodBixen.dk ifm. din kontakt med os som kunde. Det vil typisk være, hvis du køber en vare på FodBixen.dk eller skriver til kundeservice på hjemmesiden.

 

Hvilke personoplysninger har vi adgang til og hvorfor?

Når du besøger FodBixen.dk behandler vi automatisk anonymiserede oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden. De oplysninger kan være browsertype, søgeord, din IP-adresse og netværkslokation, og informationer om type af device (PC, smartphone, Ipad), du bruger. Disse informationer håndteres udelukkende i anonymiseret form og det er ikke muligt for FodBixen.dk at udpege specifikke kunder. Data behandles via Google Analytics.

Disse informationer bruges til at forbedre brugeroplevelsen på FodBixen.dk, så vi hele tiden kan tilbyde dig mere relevante produkter hurtigere.

 

Når du foretager et køb eller kommunikerer med os omkring varer, indsamler vi kun de oplysninger, du selv afgiver og giver tillladelse til, at vi må få. Det er f.eks. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, oplysninger om forespørgsler og reklamationer samt leveringsønsker.

Dette gøres for at kunne håndtere dit køb af varer i form af at sende dig ordrebekræftelser, forsendelsesinformation og faktura på E-mail. Herudover er det nødvendigt for at kunne sende de bestilte varer til dig og håndtere betalingen for dine produkter.

Retsgrundlaget for behandlingen er vores opfyldelse af købsaftalen med dig, jf, GDPR art. 6, stk. 1 (b). 

 

Vi deler dine oplysninger med disse samarbejdspartnere: Vores leveringspartner GLS. 

Formålet med delingen er at kunne behandle og levere din ordre. 

 

 

Opbevaring af oplysninger
Personoplysningerne registreres hos FodBixen.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på FodBixen.dk er Line Myrup.  

 

MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

Trustpilot (Anonymiseret)

FodBixen.dk forbeholder sig retten til at indlæse indhold fra tredjeparts websites, som en del af brugeroplevelsen på hjemmesiden. Det kan f.eks. være ved brug af vores score hos Trustpilot i markedsføringsøejemed. I fald dette gøres vil der foregå en kommunikation direkte mellem din enhed og tredjepartens servere. HTTP-protokollen er den standard, som web-services kommunikerer igennem, og det indebærer, at din browser sender data om, at din browser har besøgt FodBixen.dk, samt oplysning om din browser, dit operativsystem, hvilken URL du besøger, samt din IP-adresse. I disse tilfælde vil du som bruger være underlagt privatlivspolitikken for den aktuelle virksomhed.
 

Google Analytics (Anonymiseret)

Hvis du har sagt god for cookies, så vil dine besøg i anonymiseret form (via IP adresse) bliver registreret af Google Analytics. Her vil det registreres hvilke sider, bruger besøger. Samt i hvor lang tid brugerne står på hvilke under-sider på hjemmesiden. FodBixen.dk. Dette gøres for at kunne optimere oplevelsen af hjemmesiden, FodBixen.dk.


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@fodbixen.dk.  

 

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du ikke er tilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.